Cruise Middellandse zee

12-daagse cruise vanuit Amsterdam naar Middellandse Zee

scan aanbieding beste cruise 2018

12-daagse cruise vanuit onze prachtige hoofdstad

Scan hier snel de actuele aanbieding van de best verkochte Cruise 2018 – Mooiste Cruise 2018!

Dreamlines.nl

Cruise naar het prachtige Barcelona
Suites met uitzicht op zee
Karaoke in de Star Lounge

regent-seven-seas-navigator aanbieding 2018
regent-seven-seas-navigator
 • Diensten die inbergrepen zijn
  Cruise van Amsterdam naar Barcelona met de Seven Seas Navigator
  Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  Echt all-inclusive – zonder uitzonderingen en voorwaarden
  Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  Vrije keuze uit alle toprestaurants
  24-uurs cabine service
  Onovertroffen persoonlijke service
  Gevarieerde avond-programma
  Deelname aan boordactiviteiten
  Gebruik van faciliteiten aan boord
  Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  Fooien aan boord

In de 28 tot 99 m² grote suites aan boord van de Seven Seas Navigator, blijft dank aan de grootte en de hoogwaardige inrichting geen wens onvervuld. Alle cabines hebben een balkon of een raam, maar ook een inloopkast inclusief kluis. Ook de minibar wordt dagelijks bijgevuld.

Eten en Drinken, de honger stillen

In elke van de 4 gourmetrestaurants aan boord of internationale of lokale specialiteiten aangeboden. Of het nu is in de Compass Rose restaurant, de casual La Veranda,de klassieke steakrestaurant Prime 7 of aan het zwembad grillen voor de kleine honger tussendoor, aan boord van de Seven Seas Navigator komt echt iedereen culinair aan zijn trekken. Bovendien kunt u zich voor een kopje koffie of een kleine snack terugtrekken in een van de zes bars en lounges.

Entertainment en vermaak

In de Seven Seas Lounge, die opgebouwd is als een theater, wachten er fenomenale shows op u. Van musicals, cabaret tot aan artistieke optredens, die begeleid worden door het schips eigen orkest bestaande uit negen man. In de Star Lounge kunt u met vrienden en mee reizenden afspreken voor een drankje of een rondje karaoke, terwijl u in Galileo’s verder entertainend worden door het orkest.

Activiteiten

De bibliotheek nodigt u uit om te lezen in een rustige, ontspannen sfeer een boek, een potje schaken of een dvd te lenen.

Een glas van een zeldzame oude cognac en een sigaar van hoge kwaliteit wachten op u in de Connoisseur Club. Wanneer u zin heeft, kunt u bovendien in de casino aan boord een poging wagen met een spel. Het verwarmde zwembad, twee whirlpools, en de stoelen eromheen zijn perfect om te ontspannen in de zon. Benedendeks heeft een conferentieruimte biedt de perfecte mogelijkheid om een vergadering, lezingen of andere bijzondere gelegenheden te organiseren. De bestemming service biedt altijd een persoonlijk raadpleging, die op uw wensen en behoeftes aangepast worden en u met de uniekste excursies en ervaringen kunnen voorzien.

Wellness en Fitness

Wanneer u zich nog verder wilt laten verwennen, bezoekt u dan de Canyon Ranch Spaclub. Hier worden hoogwaardige behandelingen door opgeleid personeel aangeboden. Voor uw lichaam kunt bovendien de fitness studio bezoeken of deel te nemen aan een cursus gegeven door een professionele trainer.

Enkele Bijzonderheden

Een butler service hoort bij de suite categorieën Penthouse, Navigator, Grand en Master a

 

Meer info