Holland America Line – Award winnende rederij vanuit Rotterdam

Holland America Line

 

Award winnende rederij naar prachtige bestemmingen over de hele wereld, lekker vanuit Rotterdam

Een cruise met Holland America Line boeken?

Holland America Line is een van de oudste cruise rederijen ter wereld. De rederij is al meer dan 140 jaar werkzaam in de cruisewereld en heeft daardoor flink wat ervaring opgedaan in het verzorgen van geweldige cruises voor gasten. Aan boord van een Holland America Line cruiseschip zult u luxe en elegantie ervaren en kunt u genieten van voortreffelijke vijfsterrenmaaltijden.

De Holland America Line is zoals de naam al aangeeft een rederij met Nederlandse roots. Om haar Nederlandse origine alle eer aan te doen, vertrekken verschillende cruises  van de Holland America Line cruises dan ook vanuit Rotterdam. Terwijl het overgrote deel van de rederijen voor kwantiteit kiest, beperkt Holland America Line zich bewust tot middelgrote cruiseschepen waar het knusse, familiale en het gevoel van ruimte centraal staan.

Holland America Line

Holland America Line is een  expert op het gebied van luxe en elegante oceaan cruises.

De vloot

Onderstaand het nieuwste cruiseschip

Deze bestaat uit veertien luxe uitgeruste cruiseschepen waar comfort heel hoog in het vaandel staat. Met Holland America Line kunt u reizen naar prachtige bestemmingen over de hele wereld. De accommodaties aan boord zijn stijlvol ingericht en beschikken over vers fruit en dagelijkse huishouddienst.

Aan boord kunt u genieten van leuke activiteiten, zoals digitale workshops, kookworkshops en wijnproeverijen. Ook kunt u lekker fitnessen of juist heerlijk tot rust komen in de Greenhouse Spa & Salon.

Daarnaast zijn er diverse bars en lounges, bioscopen en zwembaden aan boord om u te vermaken tijdens uw verblijf aan boord. Ook kunt u genieten van spectaculaire theatervoorstellingen.

Voor de echte fijnproever is er grote keuze uit diverse restaurants om van heerlijke culinaire maaltijden te genieten, zoals Sel de Mer waar u van voortreffelijke visgerechten kunt smullen of bij Tamarind waar ze Aziatische specialiteiten serveren.

Ook zijn er verschillende plaatsen waar u een lekkere hamburger en friet bij Dive-In of een verse pizza van New York Pizza kunt bestellen

Waar kan ik deze het beste boeken?  Dreamlines.nl
En tegen de goedkoopste prijs?

Zie Actuele Aanbiedingen Holland America Line

 

Of scan onderstaande code voor aanbiedingen

Dreamlines.nl