DE MOOISTE CRUISES

2.247

CRUISE TIPS

158

FEATURED CRUISES

28.731

DAILY SEARCHES

Aanbieding 7-daagse riviercruise met mps Horizon Sprookjesachtige Moezel

Aanbieding 7-daagse kerstcruise met ms Dutch Melody Kerstcruise Hollandse Rivieren

Beste Aanbieders Cruises 2019 / Partners

Cruises Middellandse Zee 2021

 

Cruises Middellandse zee – Beste Cruise Aanbiedingen 2021

Middellandse Zee Cruises – voor ieder wat wil. zoals cruises reizen met kinderen of een 8 daagse cruise aanbieding vanuit Nederland

Met zijn contrasterende invloeden uit zowel het oosten als het westen, biedt het Middellandse Zeegebied een veelzijdig portret van diverse culturen en denkwijzen. Dompel je onder in een wereld van contrasten met een Middellandse Zee Cruise vakantie!

Deze zijarm, ook wel de Witte Zee genoemd door de Arabieren, strekt zich uit over een oppervlakte van ongeveer 2,5 miljoen vierkante kilometer en is op het diepste punt 5.267 meter. In het westen is de Middellandse Zee verbonden met de Atlantische Oceaan via de Straat van Gibraltar, in het oosten loopt de Middellandse Zee over in de Zwarte Zee en in het zuidoosten wordt ze verbonden door het Suezkanaal met de Rode Zee. De beste periode voor een Middellandse Zee Cruise vakantie is tussen mei en september.

De prachtige toeristische bestemmingen zitten net zoals de Middellandse Zee vol contrasten en nuances.

Aanbieding Cruise Middellandse Zee inclusief vlucht

Met een cruise Middellandse zee vanuit Nederland heeft u een heerlijke vakantie. Een cruise naar landen zoals Malta, Italië, Griekenland, Turkije of Spanje biedt u schitterende afwisselende landschappen en een diversiteit aan culturele hoogtepunten. Door de rijke geschiedenis van het Middellandse zee gebied is er genoeg te ontdekken voor u. Wat vaak mogelijk is met slechts één mooie cruise vakantie. Een Middellandse zee cruise geeft u namelijk de mogelijkheid om meerdere historische plaatsen te bezoeken. Ontzettend leuk wanneer u dit graag doet. Naast de historische pracht en praal speelt het aangename en prettige klimaat natuurlijk ook een belangrijke rol. U kunt namelijk veel zon en aangename temperaturen verwachten. Om u te helpen met het vinden van uw ideale Middellandse zee cruise hebben wij voor u al deze cruises op een rijtje gezet.

Bekijk de aanbiedingen van de mooiste cruise reizen onder andere van MSC, De Holland America Lijn

<div id="tt-tw-1a8ad701"></div>

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 Jotmardrisep

Disclamer

Cruise vanuit Nederland - aanbieding mooiste cruise vakantie reizen 2021

Log in with your credentials

Forgot your details?