top 10 grootste cruise schepen

Top 10 grootste cruiseschepen ter wereld 

en het luxste cruiseschip ter wereld

Cruise op volle zee is voor de meesten van ons een droom en als het gaat om cruisemaatschappijen zijn het hier de grootste cruiseschepen ter wereld.

De top 10 grootste, mooiste en luxe Cruise schepen:

10. Norwegian Epic:

9. Liberty of The Seas

8. Norwegian Escape

7. Norwegian Joy

6. Ovation of The Seas

5. Anthem of The Seas

4. Quantum of The Seas

 

3. Oasis of The Seas

Met een Replica van het echte Central Park

Maak een heerlijke avondwandeling door Central Park, wat zich midden in het schip bevindt en een replica is van het echte Central Park in New York City. Na een flinke ochtend sporten in het luxueuze fitnesscentrum, verdienen uw spieren ook rust. Bezoek dan de Vitality Spa voor een heerlijke massage zoals een hot-Stone massage of een speciale sportmassage. Je kan er lekker met je kinderen naar de klimwand of de surf stimulator voor een sportieve middag…wauw…

2. Allure of The Seas

Bewonder bloemen en planten in de buitentuin Central Park met vers gemaakt koffie van Starbucks, wat overigens de eerste Starbucks op zee is. Loop daarna door naar het luxueuze fitnesscentrum voor uw ochtend-workout.

Je kan er lekker  surfen met de FlowRider surfsimulators of huur schaatsen voor een leuk rondje schaatsen. Voor kinderen zijn er genoeg activiteiten om een spannend avontuur te beleven op zee. Breng ze naar DreamWorks experience of geniet van de leukste DreamWorks films met het hele gezin.
Voor een bijzonder avondje uit met uw partner kunt u terecht bij Aqua Theater voor adembenemende shows. Vervolgens kunt u terecht in Bow & Stern, een bar met een Engelse stijl, voor een heerlijke Newcastle en Murphy’s.

 

1. Harmony of The Seas

Uw kinderen kunnen hier van geweldige glijbanen glijden. Nuttig een lekkere cocktail uit in de Bionic bar waar uw drankje wordt bereid door een robotarm. Door middel van Dynamic Dinnig Principe kunt u dineren in diverse mondaine restaurants wanneer u wilt en met wie u wilt. De Dynamic Dining Classic is ook nog aanwezig voor de liefhebbers. wat een cruiseschip…

 

Fijne Cruise vakantie!

 

Top 10 GROOTSTE Cruiseschepen ter wereld

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2023 Jotmardrisep

Disclamer

Cruise vanuit Nederland - aanbieding mooiste cruise vakantie reizen 2021

Log in with your credentials

Forgot your details?